Home Advies Trainingen Teambuilding Inhuur vakmensen Rapporteren BuurtPreventie Contact

Evenementen en veiligheid

Onze specialist evenement & veiligheid kan voor u wellicht goed adviseren over het plannen en organiseren van evenementen.
Blue-Works besteedt hierbij in het bijzonder aandacht aan het aspect veiligheid dat bij evenementen komt kijken. Denk hierbij aan veiligheidsplannen, ontruimingsplannen en draaiboeken.
(Zie ook aanvraag vergunningen).


Woonfraude

Huiseigenaren en verhuurders krijgen vaak zonder dat ze het weten te maken met verschillende vormen van woonfraude. Neem bijvoorbeeld overbewoning, hennepteelt, illegale prostitutie en dergelijke.

Als woonfraude uiteindelijk aan het licht komt, zijn zij vaak degenen die aansprakelijk worden gesteld door de overheid voor bijkomende kosten als ontruimingskosten en sluitingskosten. Daarom is het belangrijk om als verhuurder goed voorbereid te zijn, door een zo goed mogelijke intake en daarna door controle op gebruik van het vastgoed.
Blue-Works geeft advies om tot een zo goed mogelijke bedrijfsvoering te komen wat betreft intake, en kan voor u de controle op het gebruik van het vastgoed verzorgen.

Aanvraag vergunningen

Heeft u problemen bij het aanvragen van vergunningen bij de gemeente?
Blue-Works weet de weg in het woud van regels en wetten wat betreft het aanvragen van diverse gemeentelijke vergunningen. Bijvoorbeeld: exploitatie, horeca en evenementvergunningen.

Integrale veiligheid

Als u een veiligheidsprobleem heeft is het vaak moeilijk om dit probleem vanuit alle invalshoeken goed te bekijken. Dit is wel nodig omdat veiligheidsproblemen vaak niet daar vandaan komen waar u ze verwacht.
Blue-Works kijkt met u mee en helpt u bij het in kaart brengen van de mensen en/of instanties die nodig zijn om uw veiligheidsprobleem uiteindelijk duurzaam op te lossen. Hiervoor maken wij graag samen met u een plan van aanpak.
Een voorbeeld hiervan zou zijn te kijken wie er toegang heeft tot uw bedrijf en er zo achter te komen of er misbruik wordt gemaakt van uw bedrijfsterrein. (hangjongeren, diefstal, inbraken).

Blue-Works: Eigen Veiligheid Eerst